Nieuw openbaar onderzoek lopende, opnieuw bezwaar indienen is de boodschap !

De provinciale ambtenaar heeft in zijn advies beslist dat de afgeleverde bouwvergunning niet in orde is voor de legaliteit (fouten in het openbaar onderzoek) en stedenbouwkundig want het gebouw in 2de lijn is veel te groot.

De stad Lier moet nu van de Bestendige Deputatie een extra openbaar onderzoek verrichten. Dit extra openbaar onderzoek loopt NU tot en met 26 september 2012.

De dag na dit openbaar onderzoek op 27 september zal de Bestendige Deputatie dan samenkomen. Er kunnen dan 3 dingen gebeuren:

1) Zij wijzen ons beroep af en de bouwvergunning afgeleverd door de stad Lier blijft.

2) Zij erkennen ons beroep en de bouwvergunning wordt vernietigd.

3) Er wordt geen beslissing genomen en de termijn van 105 dagen om het beroep te behandelen loopt af op 3 oktober 2012. Ons beroep is dan stilzwijgend verworpen en de bouwvergunning afgeleverd door de stad Lier blijft.

 

U hoeft het bezwaarschrift niet aangetekend op te sturen. Als je het bij Maria Lauwereys, Sander de Vosstraat 16 afgeeft, dan zal zij er voor zorgen dat het tegen ontvangstbewijs wordt afgegeven op de stad Lier.

Mensen die niet in staat zouden zijn om het bezwaarschrift af te printen kunnen bij Maria eveneens een exemplaar ondertekenen.

U kan hier een nieuw voorbeeldbezwaar downloaden en afprinten:

[gview file=”http://www.koningshooikt.net/wp-content/uploads/2012/09/Bezwaarschrift_Koningshooikt_2deBezwaar.pdf”]