Bezwaar tegen nieuwe bouwaanvraag Withof

Beste buren,

zoals jullie waarschijnlijk al hadden vernomen heeft de Lierse Maatschappij voor Huisvesting opnieuw een bouwaanvraag ingediend voor het project Withof.
Een beetje vreemd want de bouwaanvraag is op enkele kleine details dezelfde als die van vorig jaar, waartegen nog een beroep bij de Raad voor Vergunningsbetwisting hangende is.
Administratief werden in de bouwaanvraag de dossierkosten geactualiseerd, en een evacuatietrap werd voorzien zoals werd opgermerkt in het brandweerverslag.

Er is dus nog steeds niets gedaan aan de waterhuishouding, wat door een externe expert toch duidelijk werd aangetoond als noodzakelijk.
Ook blijft de derde bouwlaag bestaan, met daarin de drieslaapkamerappartementen, niet echt typisch iets voor de ‘ouderen van Koningshooikt’.
Dit bewijzen evenzo de 12 parkings voor bakfietsen die voorzien zijn …

Ondanks het feit dat we geloven dat dus ook deze bouwaanvraag het niet zal halen (er zijn nog te veel hangende punten), moeten we ook tegen deze bouwaanvraag weer bezwaar indienen om een haalbaar project te verzekeren voor de hele omgeving.
We hebben opnieuw een voorbeeld bezwaarschrift opgesteld tegen deze nieuwe bouwaanvraag. Dit voorbeeld kan u downloaden, afprinten en ondertekenen.

U kan dit zelf aangetekend versturen naar het Stadsbestuur, ofwel brengt u een ondertekende versie binnen op Sander de Vosstraat 16. Daar liggen ook afgedrukte exemplaren klaar ter ondertekening.
Als er per gezin meerdere gezinsleden willen tekenen kan augmentin 250 er per persoon 1 bezwaarschrift apart ondertekend worden.

Doe dit ten laatste tegen vrijdag 25/08.


UPDATE:  door een administratieve fout van de Stad Lier is de Bouwaanvraag opnieuw uitgehangen, ditmaal getekend en gedateerd.
De termijn verloopt nu op 09/09 !


Wij rekenen op jullie !

Download hier het voorbeeld bezwaarschrift